El comú d’Encamp exposa una cinquantena de fotos i identifica els protagonistes de trenta-nou

Aquest dimarts s'han pogut veure veure a la plaça dels Arínsols amb la participació dels tècnics de la corporació i la col·laboració de la gent gran

Fx7c3UXX0AISO1u
Fx7c3UXX0AISO1u

Coincidint amb la Setmana dels Arxius, aquest dimarts s'ha fet a la plaça dels Arinsols una de les activitats de 'Fem memòria, Encamp!'. L'objectiu era dentificar el màxim de protagonistes d'una cinquantena de fotos antigues. La col·laboració dels ciutadans ha estat fonamental això com el suport dels tècnics comunals. S'han identificat els protagonistes de trenta-nou imatges.

L'activitat ha començat a les deu del matí i ha comptat amb la presència de la gent gran que amb els tècnics comunals, Robert Lizarte (Museus i Patrimoni), Sílvia Fernàndez (Arxiu), Lali Travesset i Virgínia Garcia (Socials) han volgut identificar els personatges de les imatges. Les fotografies estan datades entre els anys 1900 i 1980 aproximadament, de les quals hi ha poques dades de referència.

Durant l’activitat el comú ha ofert esmorzar als assistents per tal de fer-la més distesa. L’objectiu és, per un costat, “exercitar la memòria” amb la gent gran i “fer una recollida de dades comptant amb la participació ciutadana”.

Comentaris (1)

Trending