El comú d’Encamp denuncia desperfectes en un refugi a la pleta dels Orris

Operaris comunals han supervisat els entorns on aquest cap de setmana hi va haver un ‘botellot’ que va acabar amb actes vandàlics contra maquinària que participa d’uns treballs als Cortals i han localitzat nous danys

Al fins, el refugi malmès.
Al fins, el refugi malmès. ARXIU

El comú d’Encamp ha presentat aquest dilluns una denúncia a la policia contra persona desconeguda per uns desperfectes que s’han localitzat en un refugi que hi ha a la zona de la pleta dels Orris, molt a prop d’on aquest diumenge es van trobar restes d’un ‘botellot’, als Cortals encampadans, i també danys en una excavadora estacionada a la zona perquè participa en l’obertura d’una rasa en aquell indret.

Fonts comunals han assegurat que operaris comunals han estat repassant aquest dilluns els indrets propers a la zona on hi va haver el ‘botellot’, que van descobrir aquest diumenge uns excursionistes que passaven per la zona. Fent una mena d’inventari, els empleats comunals haurien advertit tot de pintades i alguns danys en almenys en una porta en un refugi que hi ha a la zona i que és de titularitat comunal. En conseqüència, s’ha interposat la corresponent denúncia.

L'excavadora amb el vidre davanter trencat.

Relacionat

Un 'botellot' als Cortals d'Encamp acaba amb els vidres d'una excavadora trencats a cops de pedra

Quant a la resta de danys causats, i especialment els que van afectar la maquinària estacionada a la zona, en tractar-se d’un bé privat ha estat el propietari de l’excavadora el que hauria mogut els fils. De fet, aquest diumenge mateix ja es van desplaçar sobre el terreny agents de la policia per constatar els fets i prendre les oportunes notes alhora que recollir les proves o indicis necessaris.

Etiquetes

Comentaris (1)

Trending