El comú de la capital continua vigilant la situació de l’edifici afectat per les esquerdes

Assegura que “fa tot el que està en les seves competències” i que els tècnics hi van sovint

Esquerdes al segon pis de l'edifici de l'avinguda Santa Coloma, número 28
Esquerdes al segon pis de l'edifici de l'avinguda Santa Coloma, número 28

El comú d’Andorra la Vella assegura que “fa tot el que està en les seves competències” davant els temors mostrats per part d’alguns veïns de l’edifici situat al número 28 de l’avinguda de Santa Coloma. Es queixen que les fissures que es van arreglar en el seu moment s’han tornat a obrir i n’han aparegut de noves. Una situació que ha portat alguns veïns a prendre la decisió d’abandonar l’immoble.

La corporació va haver d’actuar d’urgència el passat mes de febrer per consolidar els fonaments del bloc que presentava problemes des del mes de maig de l’any passat. En aquell moment va haver de desallotjar les tretze famílies que hi viuen per fer els treballs d’estabilització. En algunes parts, com al local comercial, l’entrada i el primer pis s’hi van instal·lar fussurímetres per copsar si es produïen nous moviments.

Fonts comunals han expressat a l’Altaveu que “el comú continua estant a sobre, els tècnics fan revisions constantment i així es preveu continuar, de moment”. En aquest sentit, posen en relleu que “s’està fent tot el que està en les seves competències”.

Nova esquerda al menjador del segon pis

Relacionat

“Marxaré perquè no podria suportar que els hi passi quelcom a les meves filles per les esquerdes”

Els veïns afectats s’han tornat a queixar aquesta mateixa setmana de l’aparició de noves escletxes i d’altres que s’havien arreglat s’han tornat a obrir. Una situació que els genera temor i lamenten que el propietari de l’edifici no ho arregli. En alguns casos no volen marxar perquè paguen un lloguer assequible i es pregunten on aniran amb la situació actual de l’habitatge. D’altres han pres la decisió de buscar-se un altre pis on poder viure perquè no volen que una possible desgràcia els esguerri la vida de les seves famílies.

Comentaris (2)

Trending