El comú d’Andorra la Vella posa el ‘Concèntric’ en quarantena

La baixa assistència que hi va haver al juny a aquest certamen de dinamització comercial del nucli històric de la parròquia fa iniciar un període de reflexió sobre la seva continuïtat

S'han viscut dues edicions del 'Concèntric'.
S'han viscut dues edicions del 'Concèntric'. ARXIU

La continuïtat de l’esdeveniment de dinamització comercial del nucli històric d’Andorra la Vella ‘Concèntric’ no està gens clara. Els pobres resultats quant a assistència obtinguts el juny passat han obert un període de reflexió i és possible que s’acabi apostant per altres iniciatives vist que de dijous a dissabte les terrasses i els locals de copes de la zona ja funcionen a molt bon rendiment per si sols. Per tant, els recursos destinats a l’evolució del ‘De copes’ es podrien reconduir a altres iniciatives.

Així ho va explicar la consellera encarregada entre altres coses de la promoció comercial de la parròquia, Meritxell López, que a preguntes de la minoria socialdemòcrata ha fet un “balanç positiu de les rebaixes ofertes pels comerços” que es van adherir a la iniciativa però que va admetre “no estar satisfets” per l’assistència a l’activitat, amb la qual cosa s’està analitzant la viabilitat de la continuïtat del ‘Concèntric’ o el seu redisseny o supressió.

I això vist que el nucli antic de la capital hores d’ara ha trobat un mecanisme que porta un notable tragí d’activitat i de gent a la zona amb les propostes gastronòmiques i d’oci que es donen a la zona, amb tot un seguit de locals que aglutinen una bona oferta i atractiu especialment de dijous a dissabte, tots dies inclosos.

Comentaris (1)

Trending