El comú d’Andorra la Vella inicia els treballs de la mitjana arbrada a l’avinguda d’Enclar

En aquest tram es podrà circular a 50 quilòmetres per hora i les obres formen part de la remodelació de la zona de Santa Coloma

Comentaris

Els treballs a l'avinguda d'Enclar aquest divendres.
Els treballs a l'avinguda d'Enclar aquest divendres. P.B.

Al mig de la via s’hi construeix una mitjana arbrada similar a la de l’avinguda Tarragona. Tot plegat farà que en aquest tram, més urbà, es pugui circular a 50 quilòmetres per hora. L'avinguda d’Enclar, una de les portes d’entrada a la parròquia d’Andorra la Vella, ha estat objecte en els darrers cinc anys d’una profunda transformació per esdevenir una zona més còmoda i accessible per al ciutadà, on poder passejar i practicar esport. En aquest sentit, ja s’han habilitat diversos trams de passeig. 

La cònsol major d'Andorra la Vella Conxita Marsol ha subratllat en diverses ocasions que l’avinguda d’Enclar és “l’entrada noble a la capital" i per aquest motiu s'hi han efectuat diverses remodelacions. Aquest és un dels projectes importants del mandat de l'actual equip comunal. Els treballs es van iniciar el maig del 2019 amb l'enderroc d'una part annexa a la borda de la Margineda.

En els darrers, es van ampliar les voravies, reduint els carrils de circulació i actuant en el subsol per actualitzar i substituir canonades de la xarxa d’aigua potable i clavegueram. A més, la zona de l’Espai Columba disposa de més voravies després que s’haguessin aprovat diversos convenis urbanístics amb propietaris de Santa Coloma que en possibiliten la construcció.

Les obres de la mitjana arbrada han començat aquesta mateixa setmana el comú de la capital vol fomentar un major flux de vehicles que accedeixin al centre per Santa Coloma ja que, actualment, la majoria opta pel vial del Pobladó on no hi ha semàfors

Etiquetes

Comentaris (10)

Trending