El comú d’Andorra la Vella fa marxa enrere i anul·la el tobogan de gel sintètic

Dos dies després de publicar-ne l’adjudicació aquesta es deixa sense efecte en el marc d’un reajustament d’activitats del Poblet de Nadal

El tobogan es va ubicar inicialment a la Plaça del Poble i, darrerament, a l'espai que havia ocupat l'antiga caserna dels bombers, al Fener.
El tobogan es va ubicar inicialment a la Plaça del Poble i, darrerament, a l'espai que havia ocupat l'antiga caserna dels bombers, al Fener. ARXIU

Dos dies després de publicar oficialment l’adjudicació del lloguer i muntatge del tobogan de gel sintètic, el comú d’Andorra la Vella n’ha publicat ara l’anul·lació. La corporació emmarca aquesta marxa enrere en el fet que hi ha reajustaments en el disseny del Poblet de Nadal, que també inclou la controvertida nòria  instal·lada a la plaça de la Rotonda.

Enguany ja s’havia declarat desert el concurs per al lloguer d’una pista de gel, la que se solia instal·lar a la plaça Rebés i que, com el tobogan, el darrer any s’havia col·locat a l’espai on anteriorment hi havia hagut la caserna dels bombers, a la zona del Fener de la capital. Allí hi havia d’anar altre cop el tobogan, una activitat que tenia un cost per al comú de 54.635 euros i que es preveia gratuïta per a tots els infants.

Etiquetes

Comentaris

Trending