El comú d'Andorra la Vella diu que no va per lliure amb la campanya publicitària

La consellera de Desenvolupament Estratègic i Comercial i de Projectes Participatius, Meritxell López defuig la polèmica i assegura que l'anunci és complementàri amb el d'Andorra Turisme

Comentaris

L'església d'Andorra la Vella.
L'església d'Andorra la Vella. Altaveu

La consellera de Desenvolupament Estratègic i Comercial i de Projectes Participatius del comú d'Andorra la Vella, Meritxell López ha assegurat aquest dissabte que no van per lliure amb la seva campanya publicitària que comença aquest dilluns en televisions franceses i espanyoles. López considera que és complementària amb la d'Andorra Turisme.

La consellera ha explicat que han volgut centrar la campanya de publicitat en el comerç "que és el motor de la nostra economia i volem donar-hi suport". Considera que és un complement més per donar a conèixer Andorra la Vella però també el país. "No hi veiem cap motiu de conflicte. Va de la mà amb altres campanyes".

L'espot es podrà veure durant el mes de juliol a Televisió de Catalunya, Aragón TV, Telemadrid, i a la desconnexió regional d’Occitània a France 3 Sud (Midi-Pyrénées i Languedoc-Roussillon), i comptarà amb visualitzacions a les pàgines web d’alguns d’aquests mitjans, així com un reforç publicitari a YouTube per l’àrea del sud de França. La inversió publicitària és d’uns 70.000 euros.

Aquest divendres es va fer una reunió del comú amb les associacions per explicar la campanya de promoció. "Estava enfocada per saber les seves sensacions amb la nova normalitat i veure com els podem ajudar". Va ser, segons López, "una trobada molt positiva. Els vam explicar que estem fent exoneracions de la taxa de comerç i les ajudes a nivell comunal". Durant la trobada es va parlar també de les iniciatives que hi ha en marxa com el pròxim mercat de Nadal. 

Etiquetes

Comentaris (2)

Trending