El comú d’Andorra la Vella cedeix cinc locals a entitats a l’antiga seu de la justícia

Les obres han durat quatre mesos, han tingut un cost de 300.000 euros i hi fixaran la seu social l’Associació de Dones, Carnet Jove, FabLab, l’Institut de les Dones i l’Associació del trastorn de l’espectre de l’autisme

Comentaris

Un dels locals cedits a una entitat.
Un dels locals cedits a una entitat. TONY LARA/COMÚ D'ANDORRA LA VELLA

El comú d’Andorra la Vella ha lliurat aquest dimecres a cinc entitats les claus dels locals que s’han habilitat a l’antiga seu de la justícia. Es tracta d’uns despatxos que s’han construït en uns espais comunals i que se cedeixen de manera gratuïta. Els ocupants d’aquests nous espais són l’Associació de Dones d’Andorra (ADA); FabLab Andorra la Vella; Carnet Jove; l’Institut de les Dones i l’Associació del trastorn de l’espectre de l’autisme d’Andorra (Autea).

La cònsol major d'Andorra la Vella, Conxita Marsol, ha detallat que s'han invertit 300.000 euros en habilitar els locals i ha valorat que gràcies a aquesta nova ubicació les entitats puguin tenir una major visibilitat en un edifici cèntric i al costat del Parc Central. 

La façana principal de L’Encaix, visible des de l’avinguda Tarragona, dona accés als locals de Carnet Jove Andorra i l’Associació de Dones d’Andorra, dues entitats d’àmbit nacional. L’equipament també disposa d’un despatx que serà d’ús rotatiu amb diferents associacions que no tenen necessitat de disposar d’un espai fix totes les hores del dia, i on s’ubicarà, entre altres associacions, Autea. A banda dels despatxos, a L’Encaix també hi ha espais compartits, com sales de reunions o lavabos.

Els representants de les diferents entitats -Mònica Sala (directora de Carnet Jove Andorra), Mònica Codina (presidenta Associació de Dones d’Andorra), Montserrat Ronchera (secretària general de l’Institut de les Dones), Pere Montes (president de FabLab Andorra la Vella) i Naima Qaisar (vocal de la junta d’Autea) han agraït la predisposició i col·laboració del comú d’Andorra la Vella per poder fixar les seves respectives seus en uns locals tan cèntrics i a la capital.

Les obres per adequar l'espai han durat quatre mesos.

Etiquetes

Comentaris (3)

Trending