El comú d’Andorra la Vella canvia torres d’enllumenat de l’Estadi Comunal arran de la ventada

La tempesta huracanada de fa uns dies va tombar un dels pilars lumínics que donen servei al camp multisports que hi ha a l’entrada del recinte Joan Samarra

Una imatge d'arxiu de l'Estadi Comunal.
Una imatge d'arxiu de l'Estadi Comunal. ARXIU

El comú d’Andorra la Vella ha decidit canviar les quatre torres que il·luminaven el camp multisports que hi ha a l’entrada de l’Estadi Comunal. La ventada huracanada que fa uns dies va causar diversos danys materials especialment al centre del país van tombar un dels pilars lumínics, i vist l’estat dels altres tres, la corporació s’ha estimat més, per precaució, canviar les altres tres.

De fet, el comú és conscient que ha de sotmetre tot el recinte Joan Samarra a una profunda remodelació, ja projectada, i si episodis com els de la ventada comporten una actuació d’urgència doncs ja es du a terme l’operació. En aquest cas, no s’ha esperat a res més. Es va retirar la pilona caiguda i també es van retirar les altres tres torres.

Fins i tot el comú ja ha procedit a demanar els preus necessaris per trobar la millor oferta per a quatre columnes de 8 metres –cilindro cònique – en acer galvanitzat –mínim 5,5 mm- i també deu focus CREE i/o similars al model CFL SÈRIES LARGE de 250W i 3600 lúmens. Tan bon punt es triï proveïdor i arribi el material es farà la instal·lació de les noves torres.

Comentaris (2)

Trending