El comú d’Andorra la Vella aportarà 8.000 euros per renovar la megafonia de Sant Esteve

El conveni de col·laboració ja es va apuntar el novembre passat durant un dels actes de commemoració del 60è aniversari de l’ampliació de l’església

David Astrié, Ramon Sàrries i Miquel Canturri simbolitzant l'acord.
David Astrié, Ramon Sàrries i Miquel Canturri simbolitzant l'acord. COMÚ D'ANDORRA LA VELLA

El comú d’Andorra la Vella aportarà 8.000 euros per destinar a la renovació de la megafonia de l’església de Sant Esteve. És una de les millores que s’han de fer al temple, que commemora aquests mesos el seixantè aniversari de la seva ampliació. És en aquest marc que s’ha signat l’acord.

L’excònsol Conxita Marsol ja va apuntar el novembre, durant un dels actes en commemoració del seixantè aniversari de l’eixamplament del temples, que tant el comú com el Govern contribuirien a fer millores tècniques -megafonia i calefacció- a l’església. Aquell anunci s’ha concretat aquest dimarts amb la signatura d’un conveni de col·laboració entre el comú i la rectoria.

L’entesa sobre la subvenció l’han fet visible els dos cònsols de la capital, David Astrié i Miquel Canturri, i el rector de Sant Esteve d’Andorra la Vella i arxipreste de les Valls, Ramon Sàrries.

Comentaris (5)

Trending