Comencen els preparatius per a l’Andorra la Vella en flor

A diferents zones de la capital s’han iniciat la construcció dels muntatges per a l’esdeveniment, que s’encetarà divendres i s’allargarà fins al 13 de juny

Els muntatges que es preparen a davant del comú.
Els muntatges que es preparen a davant del comú.

A partir de divendres, Andorra la Vella tornarà a ser la capital de les flors. Des del 2 de juny fins al 13 de juny se celebrarà la segona edició d’un esdeveniment que va causar un impacte positiu l’any passat. Serà l’Andorra la Vella en flor, que persegueix l’objectiu d’atreure turistes en uns dies que encara no són de plena temporada d’estiu. De moment, ja s’estan començant a muntar les estructures amb aquests elements decoratius que es podran veure a diferents indrets de la parròquia.

Els operaris treballen amb l’objectiu que tot estigui a punt divendres a la tarda, quan s’ha d’inaugurar la segona edició del certament. Enguany es donarà molta preponderància al color rosa. S’allargarà fins al 13 de juny i preveu la instal·lació de fins a quinze elements decoratius a diferents punts de la parròquia: la plaça la Rotonda, Guillemó, la zona de Creu Grossa, Prat de la Creu o el carrer Callaueta entre altres.

Un altre dels punts serà la plaça Príncep Benlloch, just davant l’edifici del comú. Allà els operaris treballaven aquesta tarda per preparar el muntatge. Al costat, diversos comerços que se sumen a la iniciativa amb decoracions florals.

L’objectiu de l’Andorra la Vella en flor és atreure turistes i visitants en una època que encara no és planament estiu. La iniciativa va funcionar, almenys segons el comú, de forma raonablement positiva l’any passat i per això, s’opta per una segona edició que omplirà de fors i colors el centre de la capital.

Comentaris

Trending