Comencen les obres de la cuina de l’hostal Calones per poder oferir els àpats als usuaris

Els usuaris s'han traslladat temporalment a la Casa Pairal que està ubicada a la plaça del Poble

El cònsol menor d'Andorra la Vella, Miquel Canturri dinant amb usuaris del Calones.
El cònsol menor d'Andorra la Vella, Miquel Canturri dinant amb usuaris del Calones. TONY LARA/COMÚ D'ANDORRA LA VELLA

Els usuaris de l’hostal Calones s’han traslladat temporalment fins a la Casa Pairal per poder fer els àpats cada dia. La causa és que s’han començat les obres a la cuina del Calones, per tal de poder realitzar el menjar i servir-lo directament el personal del Comú. Per tant, s’ha d’adaptar l’espai per poder oferir aquest nou servei, que fins ara estava externalitzat.

Així, des d’aquesta setmana, i fins que finalitzin les obres, els usuaris aniran cada dia a dinar a la Casa Pairal de la plaça del Poble. Allà els ha visitat el cònsol menor, Miquel Canturri, i la consellera de Social, Meritxell Pujol, per tal de veure el nou espai i com s’ha disposat tot per als usuaris del Calones

Les obres de reforma de la cuina del Calones es van adjudicar per un import de 172.000 euros i han d’estar finalitzades a mitjans de novembre. Actualment, la xifra de persones que fan servir aquest servei d’àpats per a la gent gran és de seixanta, que es distribueixen en dos torns. En aquest sentit, el servei està pràcticament complet.

Dos padrins, asseguts a taula, al Casal Calones.

Relacionat

El casal Calones tindrà cuina pròpia

Durant els mesos en què es trasllada el menjador a la Casa Pairal s’oferirà un únic torn, ja que l’espai permet encabir la totalitat dels comensals. D’aquesta manera, no es limitarà les hores d’ús de la Casa Pairal, que ha de tancar entre dos quarts d’una i les tres del migdia, mentre es donin els dinars.  

Comentaris (1)

Trending