El casal Calones tindrà cuina pròpia

El comú ha convocat un concurs per poder instal·lar tot allò necessari per poder cuinar, tot i que es mantindrà el contracte amb l’actual distribuïdora de menjar

Dos padrins, asseguts a taula, al Casal Calones.
Dos padrins, asseguts a taula, al Casal Calones. Comú d'Andorra la Vella/ Tony Lara

El comú d’Andorra la Vella ha convocat un concurs per realitzar una millora a l’interior del casal Calones. Concretament, es vol incorporar una cuina en una de les habitacions que està habilitada per poder-la tenir. D’aquesta manera, i de forma eventual, es podria realitzar el menjar a les instal·lacions mateix. Malgrat això, de moment no es preveu deixar de comptar amb l’empresa alimentària que distribueix actualment els àpats per als residents.

Es tracta d’un servei que, fins ara, ha estat externalitzat. De fet, continuarà sent així, ja que no es preveu des del comú trencar el contracte perquè l’empresa continui aportant els àpats per als residents, que es porten i es reparteixen directament. Amb tot, però, s’ha considerat oportú tenir una cuina a les instal·lacions del casal Calones.

En algun moment, per tant, no es descarta poder oferir el menjar directament al casal Calones, i no haver de comptar amb cap empresa que ho faci de forma externa. Però, actualment aquest no seria l’objectiu. La cuina, per tant, s’habilitarà amb tot allò que sigui necessari per funcionar. S’ubicarà en una habitació que comptarà amb l’armariat i els materials habituals en una cuina i que actualment no es fa servir.

 

Etiquetes

Comentaris

Trending