Codina qualifica d’èxit la Vila Medieval de Sant Julià que “ha estat plena a vessar”

La cònsol menor laurediana destaca la participació dels assistents en totes les activitats programades i la satisfacció dels paradistes per les vendes

Comentaris

Un dels espectacles de la Vila Medieval.
Un dels espectacles de la Vila Medieval. COMÚ DE SANT JULIÀ DE LÒRIA

La cònsol menor de Sant Julià de Lòria, Mireia Codina ha fet un balanç molt positiu de la Vila Medieval que ha tancat aquest diumenge. "La dinovena edició ha estat un èxit. Hi ha hagut molta afluència durant tot el cap de setmana malgrat la pluja que va caure durant part de dissabte. Durant els tres dies Sant Julià ha estat a vessar de gent".

Codina ha destacat la participació dels assistents en totes les activitats que s'han programat. Els paradistes també s'han mostrat satisfets amb les vendes i de l'acollida que han tingut. La cònsol menor ha subratllat la reactivació que ha suposat per als comerços, bars i restaurants. "Sempre que s'organitza un acte d'aquest tipus és l'objectiu i penso que s'ha aconseguit". A partir de dilluns serà el moment de fer balanç i començar a dissenyar l'edició de l'any vinent tot i que no es preveuen grans canvis "perquè la fòrmula actual s'ha vist que funciona", ha dit Codina.

A banda de les 60 parades (38 de les quals eren de paradistes de fora d'Andorra) es van programar per a aquest cap de setmana una trentena d'activitats per a grans i petits en el tram de l'avinguda Verge de Canòlich entre la plaça Major i la plaça de Calonge-Sant Antoni. Precisament una delegació d'aquest municipi català ha visitat la Vila per agafar idees de cara a la que organitzen al nucli antic per Setmana Santa.

Comentaris (4)

Trending