Ciutat de Valls estrena minideixalleria i projecta un nou parc infantil a la zona

Les instal·lacions ja estan operatives i l’objectiu és que siguin una millora per facilitar la gestió dels residus al barri, on també s’adequarà un parc infantil de 900 metres quadrats

La nova minideixalleria de Ciutat de Valls.
La nova minideixalleria de Ciutat de Valls.

El carrer Ciutat de Valls compta amb una nova minideixalleria, situada al número 48, en un espai habilitat pel comú ben a prop de la sortida de l’ascensor que des de l’estiu passat uneix la zona amb l’avinguda Príncep Benlloch. A més a més, s’adequarà un parc infantil de 900 metres quadrats al carrer Solà del Jan, al qual també s’hi podrà accedir des del carrer Gil Torres, per donar servei, d’aquesta manera, a tot el sector residencial.

Es tracta de la novena minideixalleria comunal que s’instal·la a la parròquia. El desplegament d’aquest tipus d’instal·lacions per part del comú d’Andorra la Vella s’ha intensificat durant aquest mandat i té per objectiu facilitar el reciclatge per als ciutadans i augmentar la separació de residus de totes les fraccions d’acord amb el que estableix el Pla Nacional (PNR). En els darrers dos anys i mig, la parròquia ha incorporat set noves minideixalleries repartides de manera estratègica per afavorir la separació de residus (a la tradicional de l’aparcament del Parc Central, s’hi va sumar una segona a l’aparcament Valira al 2019; i tota la resta s’han posat en marxa a partir de mitjan 2020).

D’altra banda, el nou parc s’habilitarà en un extrem de l’aparcament Bonavista, que s’enquitranarà, es pintarà i es reorganitzarà per garantir que hi puguin seguir estacionant una vuitantena de vehicles. En els propers mesos, a més, els ciutadans del carrer Ciutat de Valls i entorns tindran al seu abast un nou Centre d’Atenció Primària, que es construirà en uns espais de l’antiga escola espanyola.

Etiquetes

Comentaris

Trending