Cinc de la tarda: Poblet de Nadal tancat però il·luminació ‘oberta’

Estupefacció i indignació dels ciutadans que veuen com en plena temporada de restriccions energètiques, una instal·lació que ja està fora de servei i quan encara hi havia llum natural, tenia tota la decoració lumínica activada

Comentaris

Imatge d'aquesta tarda, amb llum natural i la il·luminació en marxa amb el Poblet ja tancat.
Imatge d'aquesta tarda, amb llum natural i la il·luminació en marxa amb el Poblet ja tancat.

Són aquelles coses que la ciutadania, evidentment, no acaba d’entendre. “Com pot ser que a les 5 de la tarda, quan encara hi ha claror natural, el Poblet de Nadal tingui ja la il·luminació en marxa?”, es demana un ciutadà que hi afegeix encara que, com és sabut, enguany el mercat nadalenc d’Andorra la Vella va tancar les seves portes el darrer dia de l’any. O sia, que sense funcionar la instal·lació, el muntatge, la seva decoració lumínica funciona a ple rendiment.

Davant d’aquesta situació, els ciutadans que passaven, que transitaven per motius diversos per la Plaça del Poble encara amb tot el muntatge que durant algunes setmanes ha servit per Nadalitzar la capital, mostraven estupefacció i indignació per la situació. No deixen de ser constants els clams i les proclames dirigides a intentar estalviar energia, “i són els estaments públics els primers en no donar exemple”.

Comentaris (6)

Trending