Cinc-cents infants podran gaudir cada setmana de les activitats d’estiu del comú d’Andorra la Vella

La localitat francesa de Thèbe acollirà unes colònies i es faran estades esportives al Port del Comte, Amposta i l’Hospitalet, tot això a banda dels campus i casals d’infants que es fan al país

Meritxell Pujol i Alain Cabanes durant la presentació de les activitats.
Meritxell Pujol i Alain Cabanes durant la presentació de les activitats. tony lara / comú d'andorra la vella

El comú d’Andorra la Vella escalfa motors amb vista a l’estiu. Els departaments de Social i Esports, amb la col·laboració dels clubs i les entitats esportives, posen en marxa una nova edició del Viu l’estiu, un ampli programa d’activitats adreçades a infants d’entre 3 i 14 anys durant les vacances d’estiu (del 5 de juliol al 7 de setembre).

Aquest any es posen a disposició més de 500 places cada setmana per a les activitats de lleure i esport que es duen a terme a Andorra, a les quals cal afegir 200 places més per als campus i colònies que tindran lloc al llarg de l’estiu fora del país. En aquest sentit, la consellera de Social, Meritxell Pujol, que ha presentat avui el programa juntament amb el conseller d’Esports i de Joventut, Alain Cabanes, ha remarcat que des del Comú es treballa cada any per donar resposta a l’elevada demanda de les famílies i afavorir alhora la socialització i l’activitat esportiva dels petits.

Les inscripcions per a les activitats que es fan fora d’Andorra s'obren demà, 14 de maig, i les dels campus d'esports i casals, l’1 de juny

Entre les activitats hi ha el casal d’infants El Llamp, la Ludoteca de Santa Coloma i els Matins a Ciutat de Valls (en aquest darrer cas es fan activitats de les 8 a les 15 h); les escoles esportives d’estiu; i els campus multiesports amb disciplines diverses com natació, patinatge artístic, atletisme, kung-fu, pàdel, futbol, bàsquet, hoquei i gimnàstica artística i rítmica.

Enguany també s’han programat activitats i estades fora d’Andorra. Des del departament de Social impulsen com a novetat un torn a Thèbe (Hautes-Pyrénées), una població del sud de França situada a 200 quilòmetres d’Andorra. L’altre torn es farà, com els darrers dos anys, a Brunyola (Girona). Meritxell Pujol ha recordat que des del 2018 s’organitzen, des d’Andorra i amb els monitors del casal El Llamp, colònies a França i Espanya amb l’objectiu que els participants coneguin altres realitats.

En el vessant més esportiu, i per primera vegada, es durà a terme una estada multiesportiva al Port del Comte (Solsonès), un campus de futbol a Amposta (Tarragona) i una estada de taekwondo a l’Hospitalet de l’Infant (Tarragona). Les inscripcions per a les activitats que tenen lloc fora del país s’obren demà, 14 de maig, mentre que per a les que es fan a Andorra s’obriran el proper 1 de juny. El preu de les activitats, a més, es manté invariable respecte edicions anteriors.

Etiquetes

Comentaris (1)

Trending