El cicle ‘Ritmes’ torna a Andorra la Vella amb actuacions per infants com a gran novetat

Tots els concerts tindran com a escenari la plaça de l’antiga caserna de bombers amb l’objectiu d’ajudar a la dinamització comercial de tots els establiments pròxims

El cicle 'Ritmes' ha estat presentat aquest dijous.
El cicle 'Ritmes' ha estat presentat aquest dijous. COMÚ D'ANDORRA LA VELLA

Andorra la Vella torna a apostar pel cicle de música al carrer ‘Ritmes’ que, enguany, comptarà amb la novetat d’una programació específica per a infants. Aquestes actuacions tindran lloc els dilluns mentre que les dirigides al públic adult es faran dimarts i dijous. L’escenari serà la plaça on s’ubicava la caserna de bombers. D’aquesta forma s’espera que, de retruc, s’ajudi a dinamitzar els comerços de la zona.

Fa sis anys que el comú de la capital organitza aquest cicle durant l’agost. Enguany, incorpora la novetat d’una sèrie de concerts per al públic infantil mentre que la resta d’actuacions ja per adults aposten per la varietat amb tributs, grups de roc and roll, música disco, pop o havaneres, entre altres.

El conseller de Cultura i de Promoció turística, Miquel Canturri, ha explicat durant la presentació del nou programa que la voluntat del comú amb aquesta iniciativa ja consolidada és “aportar activitat i animació a la zones comercials de l’avinguda Meritxell, Riberaygua i Travesseres i Fener Bulevard”. Ha recordat, a més, que es l’activitat es du a terme en horari d’obertura de les botigues, coincidint amb un mes d’elevada afluència turística.

Les actuacions, que són gratuïtes, tindran lloc a les tardes (el Ritmes menuts a les 19 hores i el Ritmes, capital musical a les 19.30 hores) a la plaça de l’antiga caserna de bombers. S’entén que aquest espai, a més de ser la porta d’entrada i el nexe d’unió entre les diferents àrees comercials, compta amb una superfície àmplia on col·locar un centenar de cadires separades per garantir la distància social.

Des de comú s’ha volgut remarcar que els concerts es desenvoluparan amb totes les mesures de seguretat pertinents (distància, circuits marcats d’entrada i sortida i desinfecció constant de les cadires). A banda, malgrat ser a l’aire lliure, l’ús de la mascareta serà obligatori per accedir-hi.

El cartell d’enguany és, segons ha definit el programador cultural Josep Maria Escribano, “refrescant, ric i variat”. Hi haurà, entre altres, un tribut a Jarabe de Palo, una actuació de roc amb The Bazaga’s o una jornada de música disco amb el grup Operación disco.

Documents

Etiquetes

Comentaris (1)

Trending