De cerveseria a oficina turística

Andorra la Vella engega el projecte per reformar el que fins fa poc havia estat un bar del centre històric en un punt d’informació que es posarà en marxa aquest estiu

Punt on se situarà l'oficina turística
Punt on se situarà l'oficina turística

Andora la Vella vol començar la reforma del local que haurà d’acollir una nova oficina d’informació turística a la parròquia. Tal com ja s’havia anunciat, la ubicació és perfecta. En ple centre històric. L’espai, fins fa ben poc, s’havia fet servir per una cerveseria que va decidir tancar les portes fa uns mesos. Es va buidar l’aparador de totes les ampolles de cervesa que es tenien exposades i es van recollir els estris. El comú va trigar ben poc a fer-se amb l’arrendament. Ara, vol adequar un espai on s’han de fer més d’un arranjament.

El lloc, com és evident, es feia servir com a bar. Tot i que ha quedat completament desmantellat, s’ha d’arreglar perquè pugui encabir una oficina de turisme en condicions. Tampoc és que hi hagi molt d’espai, 35 metres quadrats. Per exemple, és clau millorar l’accessibilitat. En aquest sentit, es preveu crear un nou accés exterior mitjançant una rampa. El bany, que és força petit i es troba en relativament mal estat, es canviarà i s’adaptarà als criteris normatius.

La façana exterior també es canviarà, parcialment. Més que res, per deixar clar que allà ja no s’ubica un bar, sinó una oficina de turisme. Així, es netejarà, es col·locaran nous brancals, revestiments i remats de xapa. Per últim, es farà una retolació per indicar què és el que es pot trobar a dintre. A més, els grans finestrals que es tenen permetrà minimitzar l’ús d’il·luminació artificial durant el dia. Si les previsions es compleixen, es troba una empresa que dugui a terme la reforma, i s’aconsegueix ajustar-se als calendaris, a l’estiu hauria de posar-se en marxa.

Comentaris (1)

Trending