El Centre d’Art d’Andorra la Vella estaria enllestit per a la tardor

El comú d’Andorra la Vella ha adjudicat les obres a l’empresa Construccions Modernes, per una quantitat de 689.927 euros

Sessió del consell de comú d'Andorra la Vella.
Sessió del consell de comú d'Andorra la Vella. Comú d'Andorra la Vella

El comú d’Andorra la Vella ha adjudicat les obres de construcció del Centre d’Art, situat al Parc Central. Concretament, a les antigues instal·lacions que ocupava el Servei de Joventut. L’empresa que portarà a terme els treballs és Construccions Modernes, per 689.927. La cònsol major, Conxita Marsol, ha indicat que es preveu que estiguin enllestides per a aquesta tardor, ja que el termini d’execució és de quatre mesos.

A la sessió de comú on s’ha aprovat aquesta adjudicació també s’ha fet referència a un conveni pendent amb Govern per a la utilització d’aquesta sala, a petició dels consellers de l’oposició. Marsol ha indicat que encara no s’han iniciat els tràmits, però que espera que es pugui tractar amb el ministeri aviat. “Esperem que abans que les obres estiguin acabades el conveni estigui firmat, ja que ens interessa dotar aquest espai”.

D’altra banda, en la sessió d’avui també s’ha portat a terme la liquidació del primer trimestre del pressupost del 2021, que ascendeix a 58 milions d’euros. A 31 de març d’aquest any s’ha liquidat el 16,26% de les despeses i el 15,68% dels ingressos, deixant un dèficit de 917.090 euros. L’endeutament total és de 26’5 milions, que correspon al 57,79% del màxim permès per llei.

Etiquetes

Comentaris (1)

Trending