Un cel de flors dona la benvinguda a la primavera a Andorra la Vella

Al llarg de tot el cap de setmana es duran a terme activitats que han d'animar a la gent a endinsar-se al barri i gaudir de l'aire lliure ara que fa més bon temps

Membres de la corporació d'Andorra la Vella en un dels espais habilitats per fer-se fotos.
Membres de la corporació d'Andorra la Vella en un dels espais habilitats per fer-se fotos.

Ha arribat la primavera a Andorra la Vella i el carrer Callaueta s'ha convertit en el centre neuràlgic de totes les activitats d'aquest certamen. Una iniciativa amb la qual també volen ajudar a promocionar el barri de Prada Ramon i Travesseres; una zona que últimament ha patit una bona remodelació per fer-la molt més atractiva.

Andorra la Vella respira ambient de primavera al 100% amb un carrer Callaueta engalanant per l’ocasió. Un sostre de flors amb colors vius donen la benvinguda a aquesta estació “després d’un hivern que a Andorra es fa llarg”, com ha recordat la cònsol major de la parròquia, Conxita Marsol”.

20220513 183807
 

La voluntat de la corporació comunal és mantenir la decoració durant tot l’estiu, ”perquè doni una mica d’alegria al barri”. En aquest sentit, Marsol ha convidat a tothom a “sortir al carrer, a gaudir de les activitats i que tothom gaudeixi molt”. De fet, és una iniciativa que va començar el 2019 al Parc Central, que la pandèmia va aturar i que s’ha recuperat aquest 2022 amb un indret diferent, però que ha experimentat una gran transformació en els últims anys com es tracta en la zona de Riberaygua i Travesseres amb la peatonalització d’un dels seus carrers i l’adequació de molts altres que “permet fer aquest estil d’activitats”.

Les activitats, cal recordar, es distribuirà en tres zones: a la part baixa es faran els tallers i jocs infantils, a la part central hi haurà l’escenari per a les actuacions i a la part alta, els tallers i propostes adreçats al públic adult.

El conseller Miquel Canturri (centre) arriba a la roda de premsa d'aquest dijous.

Relacionat

El carrer Callaueta acollirà la Festa de la Primavera

Aquesta és només una de les activitats previstes al barri per promocionar-lo. “L’avinguda Meritxell és el centre i, a partir d’aquí, hi ha un eix comercial callaueta, riberaygua i travesseres  i després la zona, que ben aviat esperem que estigui acabada, que és Boulevard Fener o Fener Boulevard, que hem d’aconseguir que sigui un espai que es comuniqui i que la gent passi d’una zona a l’altre”, ha apuntat la cònsol de la parròquia.

20220513 183914
 

 

Etiquetes

Les diverses activitats tenen un seguiment ampli.

Relacionat

El carrer Callaueta fa el ple amb la Festa de la Primavera

Comentaris

Trending