El carrer Callaueta fa el ple amb la Festa de la Primavera

L'afluència és notable aquest dissabte amb molts assistents a les diverses activitats que s'han programat fins diumenge

Les diverses activitats tenen un seguiment ampli.
Les diverses activitats tenen un seguiment ampli. Toni Solanelles

El carrer Callaueta està fent el ple en la Festa de la Primavera que es va inaugurar aquest divendres.L'afluència és notable des de primera hora del matí amb molts assistents a les activitats que s'han programat i que són per a totes les edats. La fira es tancarà aquest diumenge.

L'objectiu de dinamitzar el barri s'ha assolit. Des de l’any passat és una nova zona de vianants ideal per aquest tipus d’activitats. La zona ja havia estat estat escenari durant diverses edicions del projecte 'El barri de les flors', amb embelliments florals i propostes al voltant de la primavera.

S'han programat cercaviles, animacions de dansa creades específicament per a la festa, música, tallers infantils, una sessió al voltant de les flors comestibles, ioga al carrer, i desfilades de les majorettes i la banda de Móstoles, una animació que implicarà més de 60 persones. 

Membres de la corporació d'Andorra la Vella en un dels espais habilitats per fer-se fotos.

Relacionat

Un cel de flors dona la benvinguda a la primavera a Andorra la Vella

El carrer Callaueta es distribueix en tres zones: a la part baixa es fan els tallers i jocs infantils, a la part central hi ha l’escenari per a les actuacions i a la part alta, els tallers i propostes adreçats al públic adult.

2dac1119 1a53 43bb a86a b7f49151b43e
Infants en un de les activitats // TONI SOLANELLES

 

Etiquetes

Comentaris

Trending