El carrer Callaueta acollirà la Festa de la Primavera

Es farà del 13 al 15 de maig, amb animacions i activitats per dinamitzar el barri de Prada Ramon i Travesseres

El conseller Miquel Canturri (centre) arriba a la roda de premsa d'aquest dijous.
El conseller Miquel Canturri (centre) arriba a la roda de premsa d'aquest dijous. Tony Lara / Comú d'Andorra la Vella

El carrer Callaueta, al barri de Riberaygua i Travesseres, serà el centre neuràlgic de la Festa de la Primavera, un esdeveniment de dinamització que tindrà lloc entre el divendres 13 a la tarda i el diumenge 15 de maig al migdia. Es faran espectacles itinerants, animacions, música al carrer, tallers per a infants i adults, sessions de ioga i una desfilada de majorettes. El carrer, a més, s’embellirà amb decoració floral.

El conseller de Cultura i de Promoció turística, Miquel Canturri, ha exposat aquest dijous durant la presentació de la Festa de la primavera, que s’ha volgut escollir l’emplaçament del carrer Callaueta per dinamitzar el barri, ja que és des de l’any passat una nova zona de vianants ideal per aquest tipus d’activitats. “Sense dubte, la transformació urbanística que des del comú s’ha fet en aquesta zona ha canviat la fesomia del barri i també l’activitat. Ara aquesta zona és una clara porta d’entrada al barri de Riberaygua i Travesseres”, ha exposat.

El conseller ha recordat, a més, que abans de la pandèmia els carrers de la zona havien estat escenari durant diverses edicions del projecte 'El barri de les flors', amb embelliments florals i propostes al voltant de la primavera. Seran, doncs, 3 dies d’activitats gratuïtes de tot tipus i per a totes les edats, com cercaviles, animacions de dansa creades específicament per a la festa, música, tallers infantils, una sessió al voltant de les flors comestibles, ioga al carrer, i desfilades de les majorettes i la banda de Móstoles, una animació que implicarà més de 60 persones. 

Tal com ha exposat Sebastià Vidal, en representació d’Event 3.0, empresa organitzadora de l’esdeveniment, s’ha volgut apostar especialment per la producció artística d’Andorra per dur a terme la festa i més del 80% dels professionals que hi participen són del país.

Per dur a terme les activitats, el carrer Callaueta es distribuirà en tres zones: a la part baixa es faran els tallers i jocs infantils, a la part central hi haurà l’escenari per a les actuacions i a la part alta, els tallers i propostes adreçats al públic adult.

Etiquetes

Comentaris (1)

Trending