Catorze parades i espectacles familiars per a una fira de Santa Llúcia consolidada a Encamp

Per al comú, el certamen nadalenc és “una manera més de reactivar el comerç i l'activitat econòmica de la parròquia”

Una vista general de la fira.
Una vista general de la fira. COMÚ D'ENCAMP

La Fira de Santa Llúcia es consolida un any més a Encamp amb catorze parades d'artesans i comerciants locals. L'esdeveniment, ubicat a la plaça de Sant Miquel, fa quinze anys que se celebra. L’edició d’enguany s’ha iniciat aquest matí amb diferents espectacles, actuacions musicals i tallers infantils.

El conseller de Cultura i Afers Socials, David Cruz Garcia, ha volgut agrair la participació a tots els assistents i ha destacat la importància d'aquesta fira, ja que és “una manera més de reactivar el comerç i l'activitat econòmica de la parròquia”.

D’altra banda, el conseller ha remarcat la voluntat d'incloure a petits i grans en la festivitat, “precisament, tenim diferents tallers per a infants perquè aquest col·lectiu també estigui involucrat en la fira”. A més, ha destacat que la fira és un esdeveniment parroquial, però que igualment “es dona la benvinguda a tots els turistes que vulguin visitar l’esdeveniment”.

20211204 fira de santa llúcia encamp (11)
Els consellers Cruz i Riba en una de les parades.

Finalment, el conseller ha recordat que la fira continuarà durant la tarda d’aquest dissabte i tot diumenge. Demà es duran a terme més actuacions i tallers i la celebració finalitzarà a les 5 de la tarda amb el grup musical ‘The Swing Girls’.

Cal tenir present que per entrar al recinte és necessari respectar les mesures sanitàries: ús obligatori de la mascareta per a totes les persones majors de 6 anys, presentar el certificat COVID per accedir al recinte per a majors de 16 anys, mantenir la distància de seguretat i seguir en tot moment les indicacions dels responsables de seguretat.

Etiquetes

Comentaris (3)

Trending