La Casa Azul actuarà a la festa major de la capital i el comú avança que hi haurà un altre plat fort

El popular grup ja estava contractat per a l'edició de l'any passat que es va haver de suspendre a causa de la pandèmia

La Casa Azul.
La Casa Azul. ARXIU

El comú d'Andorra la Vella ha confirmat aquest dimecres a la tarda durant la inauguració de l'oficina de comerç que el grup La Casa Azul actuarà a la propera festa major de la capital. De fet ja estaven contractats per a l'edició de l'any passat que es va haver de suspendre a causa de la pandèmia de coronavirus.

Les fonts comunals també han anunciat que hi haurà un autèntic plat fort en forma d'actuació però no ha volgut difondre el nom del cantant o del grup. Pel que fa a la Casa Azul, el projecte va néixer com una banda fictícia i els seus membres eren llavors un dibuix fet a color sense una persona real que els representi, seguint l'exemple de grups dels anys 1960 com The Archies.

L'encarregat de la presentació de les cançons de la banda en directe és Guille Milkyway, el productor, compositor, arranjador i cantant de la banda. La presentació en directe de la banda va tenir lloc el 20 d'agost de 1999, a la sala Siroco, de Madrid. És un grup a mig camí entre l’electrònica, el bubblegum pop, l’indie i el funk, amb què va començar a cantar a l’amor i la felicitat, però també a la solitud i la tristor.

Etiquetes

Comentaris

Trending