El carrer Esteve Albert recuperarà la normalitat un cop es facin obres de pavimentació

La via tornarà a ser únicament de sentit nord a partir de dimecres, tot i que fins divendres hi haurà talls per fer els treballs d’asfaltatge

Comentaris

El carrer Esteve Albert.
El carrer Esteve Albert.

El comú d’Escaldes-Engordany ha informat que, a partir d’aquest dimecres, es recuperarà la normalitat al carrer Esteve Albert. Aquesta s’havia vist alterada per les obres a l’avinguda Fiter i Rossell, fent que es condicionés un doble carril que, a partir de demà, desapareixerà.

Així, pel que fa al tram comprès entre el carrer Manel Cerqueda i Escaler i el de Josep Viladomat, ja només es podrà circular en sentit nord. D’aquesta forma, se segueix la petició de la Taula de Mobilitat, que havia demanat que es recuperés l’antiga distribució un cop s’enllestissin les obres a Fiter i Rossell.

Paral·lelament, i també a partir del 14 de desembre, la circulació pel carrer Esteve Albert patirà alteracions per les tasques de pavimentació que s’hi realitzaran. Així doncs, dimecres i dijous 15 es faran talls intermitents des de les nou del matí a les vuit del vespre. I ja divendres, es tancarà totalment. Des del comú, s’ha deixat clar que l’entrada i sortida als col·legis queda garantida.

A causa d’aquests treballs, les línies de transport públic nacionals en sentit la Massana i Ordino es desviaran per François Mitterrand i Josep Viladomat cap a la rotonda d’Esteve Albert. Això farà que la parada de bus d’Esteve Albert quedi anul·lada en l’horari del tall. Els usuaris del transport públic poden utilitzar la parada del pont de Joan Martí Alanis. Durant aquests tres dies es recomana a les persones que viatgen amb vehicle circular per Fiter i Rossell en cas de desplaçar-se cap a Andorra la Vella o cap al carrer Josep Viladomat en cas d’adreçar-se cap al centre d’Escaldes-Engordany

Comentaris (1)

Trending