El Carnaval d'Encamp retransmet el Ball de l'Ossa per Internet i afegeix quatre espectacles

Les obres infantils es representaran també dissabte al Pas de la Casa en un programa de festes adaptat a la pandèmia

Representació del Ball de l'Ossa.
Representació del Ball de l'Ossa. COMÚ D'ENCAMP

La comissió defestes amb el suport del comú d'Encamp, organitzadors del Carnaval, retransmetran per Internet en directe, a través del canal de Facebook de la comissió de festes, el tradicional Ball de l'Ossa de dilluns a la tarda a les 16:15 h, adaptant així aquesta festa tradicional a les limitacions de la pandèmia i a la capacitat d'espectadors presencials que ha marcat el protocol del ministeri de Salut.

El programa de carnaval, ha pogut afegir finalment quatre espectacles musicals infantils durant el cap de setmana. Al Pas de la Casa, dissabte, es representarà a les 16:00 h, 'Els musics de Bremen'; i a Encamp, a les 17:30 h 'La Blancaneu i els set nans'. Diumenge, les mateixes obres canviaran de vila, i en el cas d'Encamp es representarà a les 16:30h. Els musicals es realitzaran, a Encamp, a la Sala de Festes del Complex i al Pas de la Casa a la Sala Polivalent. Caldrà reservar les entrades trucant a les oficines de turisme d'Encamp, 731000 o del Pas de la Casa 755 100.

Encamp enguany ha adaptat el programa amb la idea de mantenir viu l'esperit del Carnaval però sense celebrar la festa amb tots els actes que habitualment inclou, per motius de la pandèmia. Des de l'organització s'ha optat per organitzar un programa reduït i adaptat a les circumstàncies actuals apostant pels formats virtuals.

Etiquetes

Comentaris

Trending