Les caramelles de Sant Julià passen aquest any del diumenge després de Pasqua a Sant Jordi

La cantada que organitza la Coral Rocafort recorrerà deu espais de la parròquia amb inici a la Casa Comuna i final a la plaça de la Germandat

Cantada de caramelles a Sant Julià de Lòria.
Cantada de caramelles a Sant Julià de Lòria. COmÚ DE SANT JULIÀ DE LÒRIA

Les caramelles de Sant Julià de Lòria es traslladen enguany del diumenge següent al de Pasqua a Sant Jordi. La cantada organitzada per la Coral Rocafort recorrerà deu espais de la parròquia amb inici a la Casa Comuna i final a la plaça de la Germandat.

La cantada començarà a les 11h i acabarà a les 12h amb una activitat més de les programades per la festa de Sant Jordi, del llibre i de la rosa. L’entitat encarregada de mantenir aquesta tradició és la Coral Rocafort. Les caramelles són cançons cantades pels carrers el dia de Pasqua o Pasqua Florida per grups de persones que reben a canvi diners de la gent. A Ordino es van fer diumenge passat.

Sant Julià de Lòria les va recuperar l'any passat després de la suspensió el 2020 i el 2021 a causa de la pandèmia de coronavirus. Durant les dècades centrals del segle XX van contribuir a recuperar la festa a Sant Julià, Isidre Marvà, Agustí Marfany i Josep Fontbernat.

Comentaris (2)

Trending