La capital triarà entre la plaça de braus i la plaça Guillemó pels concerts de festa major

El comú d'Andorra la Vella decidirà el lloc en funció de les mesures sanitàries que s'apliquin en funció de la desescalada de la pandèmia

Comentaris

Concert de la festa major 2019 a la plaça Guillemó.
Concert de la festa major 2019 a la plaça Guillemó. Tony Lara / Comú d'Andorra la Vella

El conseller de Cultura i Promoció Turística del comú d'Andorra la Vella, Miquel Canturri ha explicat aquest dijous que l'escenari dels concerts de la festa major es decidirà en funció de les mesures sanitàries que s'apliquin en funció de la desescalada de la pandèmia. Ha reconegut que "tenim un pla A i un pla B que són la plaça Guillemó i l'aparcament de la plaça de braus".

En principi, però, té més números l'opció de la plaça Guillemó perquè Canturri ha recordat que l'espai de la plaça de braus s'està utilitzan actualment com a zona de vacunació i que no se sap fins quan estarà en servei per aquest motiu. Ha afegit que hi ha altres esdeveniments que poden tenir lloc en aquell indret i que això pot dificultar el muntatge de l'escenari. La festa major d'Andorra la Vella tindrà lloc del 6 al 9 d'agost i es vol recuperar, en la mesura que sigui possible, el format anterior amb algunes restriccions com l'aforament.

A més a més, la plaça Guillemó ja ha estat els darrers anys l'escenari dels concerts amb afluència massiva com ha dit el conseller tot i que l'aparcament de la plaça de braus permetria tancar el carrer del doctor Vilanova i guanyar més espai.

 

Etiquetes

Comentaris

Trending