El Canòlich Music inicia el cap de setmana amb el protagonisme dels alumnes de primer i segon d'ESO

Els carrers de Sant Julià de Lòria han estat l'escenari d'una activitat i un concert de Grilex a l'Auditori Claror

Assistents al Canòlich Music aquest divendres a la plaça de la Germandat.
Assistents al Canòlich Music aquest divendres a la plaça de la Germandat. BISBAT D'URGELL

La jornada d'aquest divendres del Canòlich Music ha estat protagonitzada pels alumnes de primer i segon d'ESO amb una activitat pels carrers de Sant Julià de Lòria, un dinar i botifarrada a la plaça de la Germandat i un concert amb Grilex a l'Auditori Claror, del Centre Cultural i de Congressos Lauredià. Aquest dissabte arribarà el plat fort amb actuacions durant la tarda i la missa amb workship.cat i la presència del Bisbe d'Urgell, Joan-Enric Vives.

Durant el matí d'aquest divendres, els estudiants han recorregut els carrers més cèntrics de la parròquia laurediana en una gimcana.  Posteriorment l'activitat s'ha traslladat a la plaça de la Germandat i a l'Auditori Claror amb un concert. Enguany el Canòlich Music combina els artistes nacionals amb els de fora. Així, aquest dissabte estan programades les actuacions de Ladis Baró Arana, Guillem Tudó, Patxi Leiva, el Cor Rock d'Encamp, Zip de Guzmán o Workship.cat.

Durant tota la setmana el cantant Cesc ha passat per les escoles amb els alumnes de tercer ii quart d'ESO per interpretar els seus temes i dialogar amb els alumnes.

FEi 0oRX0AUMSRQ
Quatre de les assistents als actes del Canòlich Music d'aquest divendres.

Comentaris (2)

Trending