Canillo tornarà a fer enquesta als visitants del pont tibetà amb un sistema “més fiable”

El comú espera poder aconseguir així dades de les persones que el visiten i poder crear un perfil de client, així com les seves valoracions sobre diferents aspectes

Visitants al pont tibetà
Visitants al pont tibetà Comú de Canillo

Amb la posada en marxa del pont tibetà de Canillo i el mirador del Roc del Quer es vol també engegar una enquesta als visitants, com es va fer l’any anterior. En aquesta ocasió, però, s’ha modificat el format per fer-lo més fiable i així aconseguir uns resultats més acurats. L’objectiu és tenir dades de les persones que visiten els indrets i poder crear un perfil de client, així com les valoracions que en fan sobre diferents aspectes.

Mitjançant una publicació al BOPA el comú de Canillo ha convocat un concurs per fer un estudi de mercat dels clients que hagin visitat el Pont Tibetà i el Mirador del Roc del Quer, en conjunt o per separat. Aquesta acció es va dur a terme també la temporada anterior, i l’objectiu principal és poder extreure’n conclusions i, així, fer les modificacions que siguin necessàries. Mitjançant aquesta enquesta es vol conèixer el perfil, els hàbits de visita i la valoració que en fan de diferents aspectes com l’accés o el preu, a tall d’exemple.

En aquesta ocasió el concurs s’ha convocat en caràcter d’urgència. Des del comú asseguren que s’ha fet d’aquesta manera per no allargar el procés d’adjudicació i, d’aquesta manera, no perdre dades de persones que acudeixin al pont tibetà. Per poder crear aquest perfil i tenir unes conclusions més concretes, s’ha optat per canviar el sistema per un que pugui ser més fiable i, a més, es vol recopilar el màxim de dades possible. Per tant, es vol començar com més aviat, millor.

Comentaris (1)

Trending