Canillo tornarà a cobrar les zones blaves i els aparcaments exteriors l'1 de juny

El comú inicia la primera fase de la desescalada amb la reobertura, el dia 28, de la biblioteca comunal i amb el servei de Tràmits de 9 a 14 hores

Façana del comú de Canillo.
Façana del comú de Canillo. Altaveu

El comú de Canillo inicia la primera fase de la desescalada. Així, a partir de l'1 de juny tornarà a cobrar les zones blaves i els aparcaments exteriors comunals de la parròquia. L’horari del servei de Tràmits serà de de les 9 a les 14 hores. Es continuaran realitzant tràmits telemàticament per evitar el desplaçament de les persones.

Per a qualsevol tipus de consulta o urgència, que no sigui en l’horari abans esmentat, els ciutadans poden contactar als tel. 687000 o bé 682000, els quals seran atesos amb la màxima celeritat. Es demana als ciutadans que només es desplacin a Tràmits per realitzar gestions de màxima urgència, donat que la major part dels tràmits es poden realitzar per Internet a través de la web del Comú http://www.canillo.ad/ via certificat digital.

La reobertura de la biblioteca comunal tindrà lloc el proper 28 de maig, de les 10 a les 14 hores. Les mesures que s’han adoptat són d’acord al protocol de reobertura del Govern  i s’hauran de seguir tant per part de tot el personal de les biblioteques comunals com pels seus usuaris.

D'altra banda i després de l’èxit obtingut en la recaptació dels veïns de Ransol pel fons solidari de Govern, el comú va estendre la iniciativa a la resta de ciutadans de la parròquia, a través de la seva plataforma de pagaments. L’import total dels donatius dels ciutadans de Canillo ha estat de 13.242 euros: 5.432 dels veïns de Ransol, 6.610 de la resta de veïns de la parròquia, i cal sumar i alhora agrair d’una manera especial l’aportació rebuda per part de l’Escola Andorrana de Canillo per un import de 1.200 euros fruit de l’aportació d’1 euro per cadascuna de les 1.200 visualitzacions del programa especial de Sant Jordi pel canal Canillo TV. El comú agraeix a totes i tots els donants la seva col·laboració que sense dubte contribuirà a pal·liar la crisi sanitària generada per la Covid-19.

Etiquetes

Comentaris

Trending