Canillo ofereix 32 places d’interí i dues d’indefinides

Els llocs de treball temporal estran estretament lligats a l'estiu com són les places d'informador turístic o les de monitor de lleure

Edifici del comú de Canillo.
Edifici del comú de Canillo. COMÚ CANILLO

La corporació comunal canillenca es prepara per a la temporada d'estiu. El primer pas és la de cobrir les places necessàries per donar resposta a les necessitats que es generen en aquesta època de l'any i, és per aquest motiu, que al Butlletí Oficial del Principat d'Andorra (BOPA) publica avui fins a 32 places interines. A més, també es convoca per dos altres llocs de feina, però, en aquest cas indefinits.

El Comú de Canillo té la necessitat de cobrir fins a 34 llocs de treball, 32 dels quals de caràcter interí i dos més d’indefinits. Segons surt publicat al BOPA, la corporació comunal convoca 9 places d'operari de neteja i manteniment de les valls de la parròquia, 11 places de monitor de lleure i 12 per cobrir el lloc de treball d'informador turístic. Totes elles de forma interina i vinculades a l’estiu.

A aquestes places si sumen dues més, però, en aquesta ocasió de forma indefinida. Es tracta d’un lloc de treball d'Auxiliar de Biblioteca, que dona resposta a concurs de mobilitat interna del 10 de març i que va ser declarat desert, i la de vaquer de la colla comuna de bestiar vacum de la parròquia també en qualitat de treballador públic interí al comú.

El termini per presentar les sol·licituds a qualsevol de les ofertes finalitza el 13 d’abril a les 14 hores. Per formalitzar la candidatura, les persones interessades s'hauran d'adreçar al Servei de Tràmits o a la pàgina web de l'ens comunal, amb el certificat electrònic del Govern d'Andorra, que a més els donarà accés a conèixer els requisits i bases de la convocatòria, així com qualsevol informació complementària que vulguin requerir.

Etiquetes

Comentaris (3)

Trending