Canillo millora el peu de pistes del Tarter amb la millora de la imatge i l’ús d’un carrer

Aprofitant l’actuació del vial, el comú també ha impulsat la la rehabilitació estructural del pont que hi ha a la mateixa zona, amb l’objectiu d’allargar-li la vida útil per a un període no inferior a 50 anys

Una imatge de la zona on s'ha fet l'actuació de millora.
Una imatge de la zona on s'ha fet l'actuació de millora. COMÚ DE CANILLO

El comú de Canillo ha finalitzat les obres al peu del Tarter. Les reformes consistien en la millora de la imatge i l’ús del carrer Camí del pont del Tarter, al peu de pistes d’aquest sector de Grandvalira. Amb una superfície d’actuació de 804 metres quadrats, la primera fase ha incorporat la refecció del paviment del carrer i la voravia, els serveis de la zona i la renovació dels fanals i del mobiliari urbà.

Aprofitant la mateixa actuació, s’ha dut a terme la rehabilitació estructural del pont del Tarter, amb l’objectiu d’allargar-li la vida útil per a un període no inferior a 50 anys. Aquest és un espai transitat per a vehicles i vianants especialment durant la temporada d’esquí ja que hi ha diferents establiments hotelers i comercials a la zona. Les obres han tingut un cost de prop de 215.000 euros.

Etiquetes

Comentaris

Trending