Canillo manté la reducció del 75% en el foc i lloc als joves estudiants

Vista la situació excepcional viscuda pel confinament derivat de la crisi del coronavirus, el comú allarga el termini per presentar les peticions per beneficiar-se de les bonificacions

Una imatge del comú de Canillo.
Una imatge del comú de Canillo. ARXIU

El comú de Canillo ha decidit allargar el termini de presentació de sol·licituds per poder-se beneficiar de les bonificacions del 75% del foc i lloc, i de les taxes d’higiene i d’enllumenat, de què poden gaudir els estudiants de menys de 25 anys que estiguin censats a la parròquia. La mesura acordada en mandats anteriors es manté.

La pròrroga facilita l’entrega de les peticions, que amb la situació excepcional de la crisi sanitària de la Covid-19 poden haver-se vist afectades. Per beneficiar-se de la bonificació, els joves han de conviure amb els seus pares i acreditar els estudis que estan cursant. Es tracta, assegura la corporació liderada per Francesc Camp en un comunicat, d’una mesura establerta en mandats anteriors que es manté vigent amb la voluntat de reduir la càrrega tributària de les famílies a favor dels joves estudiants.

Etiquetes

Comentaris (1)

Trending