Canillo manté converses amb un privat per ubicar un centre de transferència de terres

El principal hàndicap que hi ha a la parròquia és l’alçada del terreny comunal, que dificulta poder tenir un abocador en temps de neu

Una vista de Canillo.
Una vista de Canillo. ARXIU

Són passos petits, però es comença a avançar per tal de donar una solució, encara que sigui temporal, a la manca d’abocador per a les escombraires de la construcció. Canillo, actualment, es troba en negociacions amb un propietari d’un terreny privat per tal de poder ubicar a la parròquia almenys un centre de transferència de terres. Per tenir un espai més definitiu, un abocador, l’alçada és el principal problema que s’ha indicat des d’un inici.

Enfront de la manca d’un abocador, totes les parròquies s’han posat les piles per trobar, almenys, centres de transferència. De fet, aquest és l’objectiu principal de Canillo, segons ha assenyalat el cònsol major, Francesc Camp. Aquesta seria una solució temporal i a curt termini, però necessària per poder superar l’hivern fins que torni a estar en marxa el Maià. Camp ha afirmat que s’està mirant amb un privat per poder adequar un terreny amb aquesta finalitat.

Malgrat això, Camp ha remarcat que no s’ha identificat cap projecte que s’hagi aturat per no tenir un abocador o un centre de transferència. Malgrat això, no significa que la problemàtica no es pugui agreujar. Pel que fa a la recerca d’un espai més definitiu, Camp ha insistit en el fet que el terreny comunal està a molta alçada, “s’ha mirat algun, però no hem avançat massa en aquest tema”.

Etiquetes

Comentaris (2)

Trending