Canillo inicia la construcció d’un pàrquing de 30 places a Prats

El projecte, que estarà finalitzat durant la tardor, també incorporarà una zona infantil per als nens del poble

Les obres per fer el nou aparcament a Prats ja han començat.
Les obres per fer el nou aparcament a Prats ja han començat. COMÚ DE CANILLO

El comú de Canillo ha encetat les obres que han de permetre disposar en poques setmanes d’un nou aparcament al poble de Prats. El projecte també inclourà una zona infantil. En total, es guanyaran 30 places d’estacionament, totes elles de pagament.

Els treballs han comentat aquesta mateixa setmana, segons s’ha informat des del mateix comú. En concret, s’adequarà una parcel·la d’uns mil metres quadrats de superfície, que es troba situada a l’entrada del poble. Aquesta acollirà l’aparcament i una àrea d’esbarjo per als nens.

D’aquesta forma, s’entén que la instal·lació ajudarà a descongestionar el tram final de la carretera que arriba fins a Prats. En total, hi haurà una trentena de places.

Es tracta d’una iniciativa demanada pels mateixos veïns del poble. De fet, ja estava inclosa en el programa electoral amb què l’actual majoria va guanyar les comunals del 2019. Es preveu que les obres estiguin finalitzades durant la tardor. A més, el comú també ha finalitzat els treballs a la cruïlla de Prats i el Forn que corresponen a una nova caseta del punt de recollida selectiva de residus a la zona.

Etiquetes

Comentaris (1)

Trending