Canillo inaugura un espai amb 27 places d’aparcament a Prats

La inversió ha ascendit a 200.000 euros i ha permès habilitar també una zona infantil, en una parcel·la d’uns 900 metres quadrats

Comentaris

El nou aparcament a Prats.
El nou aparcament a Prats. COMU DE CANILLO

En el marc de la festivitat de Sant Miquel de Prats, el comú de Canillo ha inaugurat aquesta tarda un nou aparcament exterior i un parc infantil a l’entrada del poble. Es tracta d’una parcel·la de 906 metres quadrats dividida en dues parts: en una, hi ha 27 places d’estacionament. En l’altra, la zona lúdica.

considera que l’equipament contribuirà a descongestionar el trànsit i a ordenar la zona en el tram final de la carretera de Prats, sobretot en temporada d’hivern amb la treta de neu.

D’aquesta forma, es compleix tant una demanda dels veïns del poble com una de les propostes que Demòcrates duia al seu programa electoral el 2019. La corporació comunal ha invertit un total de 200.000 euros en el condicionament de l’aparcament i de l’àrea infantil. Les obres han tingut una durada de 8 mesos.

La zona blava començarà a estar operativa a partir de demà dilluns. El comú posa a disposició dels usuaris un abonament de 150 euros per fer ús durant tot l’any a tota la parròquia. Aquest abonament es pot adquirir a la web de la corporació i al servei de tràmits.

Etiquetes

Comentaris (2)

Trending