Canillo fitxa la parella de la consellera de Finances per ‘controlar’ el pont tibetà

Integrant de Demòcrates i enginyer en electrònica, Aitor Osorio ha estat contractat com a càrrec de relació especial a raó de 2.140 euros bruts al mes per 20 hores de feina setmanals

Aitor Osorio creuant el pont tibetà.
Aitor Osorio creuant el pont tibetà. COMÚ DE CANILLO

El control de seguretat tècnica del nou pont tibetà de la vall del Riu l’assumirà una persona de l’extrema confiança de la majoria comunal. La corporació canillenca ha contractat com a càrrec de relació especial directament vinculat al cònsol major, Francesc Camp, l’enginyer Aitor Osorio. Assumirà no només el control de la nova infraestructura sinó també del mirador del roc del Quer, l’accés al qual, a partir d’aquest dissabte, també serà de pagament. Es dóna el cas que Osorio és la parella de l’actual consellera de Finances i Administració, Begoña Rubio.

Aitor Osorio, doctor en enginyeria electrònica, ja hauria estat treballant fins fa poc en tasques relacionades amb la construcció del pont. Ara, però, s’hauria establert pel seu compte i el comú, com va quedar evidenciat durant la sessió de consell d’aquest dimarts en la qual, entre altres coses, es van fixar les tarifes per accedir als atractius turístics de la parròquia, l’ha fitxat per assumir el control tant del pont tibetà com del mirador del roc del Quer. La minoria formada pels dos consellers electes d’Objectiu Comú va posar sobre la taula la contractació de l’enginyer i va deixar notar cert malestar, però no es va referir explícitament a les vinculacions tan directes amb la majoria comunal.

La contractació d’Osorio es fa a raó d’una dedicació de vint hores setmanals retribuïdes, al cap del mes, amb una remuneració de 2.140 euros bruts. Més enllà de la relació de parentiu, l’enginyer té un clar lligam polític amb la majoria comunal. Integrant del comitè parroquial demòcrata de Canillo, actualment és un dels dos representants canillencs a l’executiva nacional taronja. A més a més, en les eleccions generals del 2019 va ser el primer suplent de la llista territorial demòcrata, situant-se per darrere de Meritxell Palmitjavila i Mònica Bonell.

Etiquetes

Comentaris (68)

Trending