Canillo farà de l’antic terreny del càmping Pla el punt neuràlgic de la Festa Major

Les celebracions aniran del 19 al 22 de juliol i comptaran amb, entre altres actes, les actuacions musicals de Lágrimas de Sangre o el grup de versions Frayja o una cursa d’allò més curiosa: la ‘Beer Mile’

Comentaris

Els terrenys de l'antic càmping Pla.
Els terrenys de l'antic càmping Pla. COMÚ DE CANILLO

Canillo celebrarà la seva festa major del 19 al 22 de juliol i ho farà aprofitant de forma important el nou espai públic de la parròquia: el terreny de l’antic càmping Pla, comprat pel comú ara fa uns mesos. Serà, de fet, un dels eixos neuràlgics de les celebracions. Entre altres, acollirà les diferents actuacions musicals previstes al llarg d’aquests dies. Als ja anunciats prèviament -Lágrimas de Sangre i ‘El Dirty’ de Razzmatazz’- se sumen els grups de versions Freyja i Mediterrània. Al llarg dels quatre dies també hi haurà actes com una ‘hamburguesada’ o una cursa d’allò més curiosa: la ‘Beer Mile’.

La festa major canillenca viurà el seu tret de sortida el 19 de juliol al vespre amb una traca a la rotonda dels Refugis. Ja a la nit, tindrà lloc el sopar popular, amb una temàtica molt concreta: San Fermín. Justament, serà el primer acte que tindrà lloc a l’antic càmping Pla, on també es farà posteriorment un bingo musical (23.00 h.) i l’actuació de Dirty (1.30 h.).

Dissabte pel matí, es farà la cursa ciclista ‘Tour de Canillo’ i també hi ha previstes altes activitats com ara inflables per a la canalla o ioga per a la gent gran. Ja per la tarda, hi haurà una festa de l’escuma (17.30 h.) seguida d’un berenar amb coca i xocolata (càmping Pla) i la Beer Mile: una cursa on als llocs d’avituallament el que s’oferirà no serà pas aigua sinó cervesa. Ja a la nit, actuacions dels grups Kool Age, Freyja i DJ Soren.

Diumenge a partir de les 11 h. hi haurà la missa de festa major i un cop acabi, una cercavila recorrerà els carrers del poble. Ja a la tarda, entre altres activitats, hi haurà la tercera edició del Torneig de Beerpong i, després, l’hamburguesada popular (21.00 h.). Ja a la nit, doble cita musical: el grup de versions Mediterrània i Lágrimas de Sangre.

La festa major viurà dilluns 22 el seu darrer dia. Entre altres activitats hi haurà un concurs de cuina (11.30 h. a la plaça Montaup), una cursa de kàrtings amb pedals (16.00 h.) i la nit es tancarà amb les actuacions del grup de versions Band the Rock i de DJ’s Kim i Myke Toweres.

Comentaris

Trending