Canillo entrega les claus dels Horts de Mascaró

El principal objectiu és promoure una millor qualitat de vida a partir d’una activitat útil realitzada en un entorn natural i comptant sempre amb la participació incondicional dels padrins i infants de la parròquia

L'acte de lliurament s'ha fet aquest dimecres al comú de Canillo.
L'acte de lliurament s'ha fet aquest dimecres al comú de Canillo. COMÚ DE CANILLO

El comú de Canillo ha lliurat aquest dimecres les claus dels Horts de Mascaró. L'acte ha comptat amb la presència del cònsol major de Canillo, Francesc Camp, , del president de la Comissió de Gent Gran i Benestar Social,  Miquel Casal Rossell, de representants de la Fundació Júlia Reig, i dels padrins participants de la parròquia.

El projecte dels horts és una proposta conjunta entre la Fundació Julià Reig i el comú canillenc amb el principal objectiu de promoure una millor qualitat de vida a partir d’una activitat útil realitzada en un entorn natural i comptant sempre amb la participació incondicional dels padrins i infants de la parròquia.

L'acte s'ha fet al comú a causa de les adverses condicions meteorològiques. El projecte aporta molts beneficis, com respirar aire pur, fer exercici, estar en contacte amb la natura, conèixer d´altres persones, la satisfacció de portar a casa productes de primeríssima qualitat i sens dubte, el gust de tornar a menjar verdures i llegums com les d´abans.

Etiquetes

Comentaris

Trending