Canillo enderrocarà part de Casa Federica per 47.000 euros

Els treballs de demolició parcial de l’emblemàtic edifici es portaran a terme durant un mes, i haurien d’estar enllestits durant el mes de febrer

L'escola bressol de Canillo es troba en la mateixa parcel·la que Casa Federica.
L'escola bressol de Canillo es troba en la mateixa parcel·la que Casa Federica.

El comú de Canillo ha adjudicat els treballs d’enderrocament parcial de l’emblemàtic edifici de Casa Federica. Finalment es destinaran més de 47.000 euros per poder demolir un edifici adjacent, construït de forma posterior i que no té cap interès històric, com sí que té la resta de l’edificació. Les tasques tindran una durada d’un mes, i hauran d’estar enllestides durant el mes de febrer.

La demolició de part de Casa Federica tindrà un cost de 47.756 euros i anirà a càrrec de TP La Coma. Així ho ha anunciat aquest dimecres el comú de Canillo al BOPA, en l’edicte d’adjudicació definitiva del concurs que es va convocar el passat novembre. L’edifici es troba dintre de la parcel·la de l’escola bressol, que va ser adquirida per la corporació temps enrere per tal de no haver de llogar-la. Durant un mes, es duran a terme els treballs per enderrocar aquesta obra adjacent a l’estructura principal.

Durant el mes de febrer, per tant, s’hauria d’haver enderrocat aquest adjacent. Es tracta d’un petit edifici que es va afegir a les instal·lacions principals de Casa Federica entre els anys 70 i 80. Per aquest motiu, s’ha valorat que no compta amb la mateixa importància històrica i en vista d’una restauració general de la casa, s’ha decidit prescindir i poder posar així en valor Casa Federica.

Etiquetes

Comentaris (1)

Trending