Canillo busca gestors per a una acadèmia de repàs el pròxim curs

El privat que fins ara se’n feia càrrec plegarà el proper mes de juny i, des del comú, s’ha constatat la necessitat de continuar oferint aquest servei per als escolars de la parròquia

Comentaris

Classe d'una escola.
Classe d'una escola. ARXIU

El comú de Canillo ha convocat un concurs per a l’explotació i gestió d’una acadèmia de repàs. Es tracta d’un espai de reforç escolar que s’ubica actualment a l’edifici sociocultural. Aquesta recerca d’un nou privat es deu al fet que l’actual, que se’n feia càrrec fins ara, plegarà el pròxim mes de juny. Per tant, i veient que existeix una necessitat a la parròquia, es busca substitut.

L’acadèmia de suport i repàs escolar fins ara, ha estat gestionada per un privat que oferia aquests serveis per als infants i joves de la parròquia. Aquest mes de juny, però, en finalitzar el curs escolar, l’actual gestor no continuarà amb aquesta tasca. Des del comú, però, s’ha valorat que caldria seguir oferint el servei, tenint en compte que existeix una necessitat de tenir una acadèmia d’aquest tipus.

Aquest servei s’ofereix des de l’edifici sociocultural de Canillo, unes instal·lacions que gestiona el comú. Tenint en compte, precisament, aquesta necessitat detectada a la parròquia, la corporació facilita i lloga els espais a un extern perquè pugui oferir aquest servei. L’activitat, s’entén, començarà de nou el pròxim mes de setembre, quan s’enceti el nou curs escolar.

Etiquetes

Comentaris

Trending