Camp opta per no informar respecte a les negociacions del Palau de Gel

El cònsol major de la parròquia de Canillo assegura que l’últim mes “s’ha avançat molt”, però descarta donar més detalls al respecte

Un instant de la protesta que els ciutadans van fer al Palau de Gel
Un instant de la protesta que els ciutadans van fer al Palau de Gel Cristian Cortés

El cònsol major de Canillo, Francesc Camp ha decidit no fer declaracions respecte al punt que es troben les negociacions del Palau de Gel. “L’últim més s’ha avançat molt”, ha estat l’única informació que el polític ha volgut traslladar als mitjans de comunicació durant la roda de premsa posterior al consell de comú que s’ha celebrat aquesta tarda. Per la seva part, el cap de l’oposició, Albert Torres, ha declarat que “fa un mes i deu dies que el contracte va finalitzar. No estem tranquils, però nosaltres no podem fer res més”.  

En aquest sentit, Torres ha recordat que la minoria no ha pogut participar en les negociacions que el comú manté amb la propietat del terreny i que tampoc estan al corrent de com avança l’acord. “Fa molts dies que ens van dir que les dues parts avançaven cap a una entesa i, per tant, la sensació és que seguim al principi”, ha afegit el conseller.  

Camp ha subratllat que encara no han acabat les negociacions amb la propietat, però que espera arribar a un acord satisfactori per les dues parts.

Durant el consell de comú el cònsol ha volgut subratllar que “encara no han acabat les negociacions i, per tant, no podem cap mena d’informació al respecte. No obstant això, s’ha avançat molt i esperem poder arribar a un acord satisfactori per ambdós parts”. Ja en roda de premsa, Camp ha descartat fins i tot donar a conèixer si s’està concretant un lloguer o una compra. “S’ha treballat molt bé quan no hi ha hagut cap mena d’interferència”, ha retret el mandatari referint-se a la premsa. 

D’altra banda, l’equip comunal ha acordat que no caldrà dotar el fons de reserva de la casa comuna si els ingressos reals d’enguany són un 5% inferiors respecte als de l’any passat. En cas que es vulgui dotar igualment, el percentatge haurà de ser inferior a un 3% dels ingressos. A més, encara que el pressupost del 2021 no s’ha enllestit, s’ha avançat que “anirà a la baixa” per la previsible reducció d’ingressos per culpa de la Covid-19. 

Comentaris (3)

Trending