Cairat celebra que Majoral “hagi entrat en raó” en la ubicació de la residència universitària

El conseller de Desperta Laurèdia recorda que la majoria volia treure la concessió del Prat Gran per construir el futur edifici, però es mostra satisfet que hagi posat en contacte possibles inversors amb particulars que tenen terrenys o edificis on es podria aixecar

El conseller de Desperta Laurèdia, Cerni Cairat
El conseller de Desperta Laurèdia, Cerni Cairat BRU NOYA

El conseller de la minoria al comú de Sant Julià de Lòria, Cerni Cairat, ha celebrat les declaracions que el cònsol major, Josep Majoral, va fer a l’Altaveu en què descartava la construcció de la futura residència universitària al parc del Prat Gran. Assegura que “és una bona notícia”, però recorda que la majoria volia treure la concessió d’aquest espai per aixecar la infraestructura.

“No és una victòria de Desperta Laurèdia sinó del poble”. Aquestes són les paraules que ha emprat el conseller de la minoria al comú de Sant Julià de Lòria, Cerni Cairat, que ha celebrat la decisió de la majoria de no aixecar la futura residència universitària al Prat Gran. Assegura que “és una bona notícia perquè s’ha acabat promovent el que nosaltres volíem que era posar en contacte possibles inversors amb particulars que tinguin terrenys o edificis”. De fet, segons va explicar Josep Majoral hi ha hagut l’interès de cinc privats en el projecte.

Prat Gran de Sant Julià

Relacionat

El comú de Sant Julià descarta ubicar la futura residència universitària al Prat Gran

Cairat, però, no ha perdut l’ocasió per recordar-li a Majoral que “volien treure la concessió del Prat Gran per construir la residència, per tant, la voluntat hi era més enllà de les interpretacions del cònsol”. En aquest sentit, ha posat en relleu que “vull pensar que la majoria ha entrat en raó del què podia suposar aixecar la residència al Prat Gran perquè fer-la allí suposava una pèrdua d’un espai a l’aire lliure important”.

Cerni Cairat ha expressat que la decisió obre la porta al projecte que tenen per poder mantenir el Prat Gran. En aquest sentit, aposta per aprofitar les plantes soterrànies per fer-hi aparcaments i la part superior que dona a l’avinguda Verge de Canòlich fer-hi una zona d’esbarjo i jocs per a la canalla.

Comentaris (7)

Trending