Bombers treu fins a set ruscs petits del parc d’Ordino

El cos va acudir alertat pels pares dels nens, que feia dies que rebien picades de les vespes a la zona, que ha quedat precintada

El parc precintat fins que s'asseguri que no hi ha abelles.
El parc precintat fins que s'asseguri que no hi ha abelles.

Aquest dimarts el cos de Bombers va haver de fer una actuació relativament poc usual a Ordino. Van acudir alertats per un grup de pares que feia dies que observava que els nens sortien amb picades de vespes sempre que acudien a jugar a la zona. I ben bé així era, perquè es van extreure d’allà fins a set ruscs petits. Automàticament es va procedir a precintar i tancar la zona, que s’espera que es pugui obrir pròximament.

A Ordino feia dies que els nens no podien acudir a jugar amb normalitat al parc. Dia sí, dia també, sortien d’allà amb picades de vespes. A més, la quantitat d’aquest insecte que hi havia donava a entendre que, com a mínim, algun rusc hi havia per allà. Per tant, es va avisar a qui calia perquè s’actués d’alguna manera i es busqués la font de tantes abelles que molestaven als més petits en els seus moments d’esbarjo.

Per tant, el cos de Bombers va acudir a la zona, on va començar la recerca per veure d’on realment sortien tantes abelles en un espai on no és habitual. Finalment, es van trobar fins a set ruscs petits repartits per tot arreu del parc. Es va procedir a l’extracció i s’ha precintat la zona fins que es comprovi que no queda cap activitat. De moment, des de Bombers assenyalen que tot sembla que està estabilitzat i que aviat els nens podran tornar a gaudir de les instal·lacions.

Etiquetes

Comentaris (3)

Trending