La bibliopiscina d’Encamp tanca la temporada amb 9 sessions sobre reciclatge i medi ambient

L'activitat, que fa més de 15 anys que es desenvolupa, serveix per apropar la lectura durant les vacances estivals

Participants en una de les sessions de la bibliopiscina.
Participants en una de les sessions de la bibliopiscina.

La piscina de la Mola d'Encamp ha tornat a acollir una nova edició de la bibliopiscina. Enguany, les nou sessions que s'han dut a terme han tingut el reciclatge i el medi ambient com a referència per conscienciar als infants dels efectes del canvi climàtic en el planeta. Una activitat amb la qual es vol apropar la lectura als nens i nenes durant les vacances d'estiu.

La bibliopiscina d'Encamp ha posat punt final a l'edició d'enguany amb 9 sessions en les quals s'ha tractat el medi ambient i el reciclatge. D'aquesta manera, els infants de casals d'estius han pogut gaudir cada dimarts i dijous de juliol i d'aquesta primera setmana d'agost de divertits contacontes i tallers a la piscina de la Mola amb l'objectiu de conscienciar als nens i nenes de l'afectació del canvi climàtic sobre el nostre planeta.

De fet, en la darrera de les sessions, els petits han realitzat una lectura interactiva del conte “La tortugueta i el mar” de Jennie Poh, el qual tracta sobre la contaminació dels oceans, el reciclatge i la reducció de plàstics.

Aquesta és una activitat que des de fa més de quinze anys es porta a terme en el marc de la piscina de la Mola per tal d’apropar la lectura als més petits i d’afegir un punt més cultural al seu temps de lleure i oci durant les vacances d’estiu.

Etiquetes

Comentaris

Trending