El bar del centre de congressos de Sant Julià reobre les portes

El nou concessionari del local ha posat en marxa el negoci, que va abaixar la persiana el passat desembre per culpa de l’impacte econòmic de la pandèmia

El bar del centre ja funciona amb normalitat a la plaça Germandat.
El bar del centre ja funciona amb normalitat a la plaça Germandat. Comú de Sant Julià de Lòria

El bar del centre de congressos de Sant Julià torna a estar obert. El nou gestor de l’establiment ha posat en marxa el local, un cop concretada la documentació necessària després de guanyar el concurs que el comú va llançar per tornar-lo a donar en concessió. D’aquesta forma s’acaba la situació de provisionalitat que durava des que l’anterior responsable tanqués a conseqüència de la crisi provocada pel coronavirus.

El bar havia tancat a inicis de desembre. El seu gestor va veure que els números no sortien per culpa de la situació sanitària causada per la pandèmia. Així, va preferir abaixar la persiana i evitar més pèrdues.

En un primer moment, el comú el va arrendar de forma provisional a CampRabassa. Es volia que l’establiment pogués donar servei, sobretot pensant en moments d’especial afluència a la instal·lació com ara el Nadal, amb la representació dels ‘Pastorets’. Paral·lelament, també es va treballar en el nou concurs per adjudicar de forma permanent la concessió del local.

A finals de maig, es va concloure la licitació. El guanyador va ser Francesc Fenoy, un empresari de la parròquia que, de fet, ja regenta un altre bar al poble. Després de dies de tràmits per completar tot el procés, l’establiment ja ha pogut obrir les portes aquest dissabte. El regentarà durant un període de cinc anys prorrogable dos més a raó d’un lloguer de 1.200 euros mensuals.

Comentaris

Trending