Banderoles de fotos antigues per engalanar carrers d’Ordino

La parròquia dóna el tret de sortida al circuit fotogràfic ‘Materialitzar la memòria’ de l’arquitecte Miquel Mercè, inclòs en el cicle ‘La cultura no s’atura'

Miquel Mercé i Eva Choy passejant pels carrers engalanats.
Miquel Mercé i Eva Choy passejant pels carrers engalanats. COMÚ D'ORDINO

Els carrers d’Ordino acullen des d’avui les imatges de l’exposició fotogràfica ‘Materialitzar la memòria’, un nou projecte artístic de l’arquitecte Miquel Mercè inclòs a la programació de ‘La cultura no s’atura’, impulsada pel ministeri de Cultura i tots els comuns. Els treballs s’exposen al carrer del Mig, la Gravada Rossell i el carrer Major, que conformen el nucli antic del poble d’Ordino. Les imatges han sorprès els veïns que conviuran amb la mostra durant un mes. 

La cònsol menor i consellera de Cultura, Eva Choy, ha donat la benvinguda a l’artista amb qui ha passejat pels carrers del poble per veure el muntatge. Es tracta de teles microperforades en format quadrat, penjades com banderoles, on es reprodueixen imatges antigues d’Ordino. El patró es repetirà a altres parròquies, de manera que el projecte esdevé un circuit de fotos antigues.

Etiquetes

Comentaris (1)

Trending