Ball de supermercats a Sant Julià de Lòria

Carrefour ocuparà el local que deixa Diagonal que es trasllada a una nova ubicació a la mateixa avinguda Verge de Canòlich

Comentaris

El local que acollirà el supermercat Diagonal.
El local que acollirà el supermercat Diagonal. Altaveu

El supermercat Diagonal deixarà el seu actual local per traslladar-se a una nova ubicació a la mateixa avinguda Verge de Canolich, concretament al número 20. Aquest local havia acollit una oficina bancària, un bar, i també havia estat la seu electoral d'una formació política. En el lloc del Diagonal s'instal·lara un Carrefour. Al mateix temps, s'estan fent les obres d'un nou centre comercial a l'avinguda Rocafort a les antigues botigues Josa.

El Diagonal deixa l'actual local per una decisió judicial després que  el Tribunal Superior va donar la raó a la propietat que no va voler renovar el contracte d’arrendament. Aquest incloïa la possibilitat d’una prolongació automàtica si durant tots els anys de lloguer l’empresa complia totes les condicions establertes, però fa uns anys va haver un retard en el pagament de la renda, fet al qual s’ha aferrat l’arrendador. En un primer moment, es va plantejar la possibilitat d'obrir el comerç als baixos de l'hotel Pol, davant de l'actual ubicació però finalment s'instal·lará uns metres més enllà en direcció a l'església i a la plaça Major.

D'aquesta manera i en poca distància hi haurà tres supermercats a la mateixa avinguda (Diagonal, Carrefour i Casal) a l'espera de la construcció del nou centre comercial a tocar de plaça Lauredià, Després de l'enderroc de les botigues Josa ja han començat uns treballs que han generat tot tipus de comentaris i entre ells la possibilitat d'ubicar-hi l'actual Punt de Trobada, una opció desmentida per la propietat de les antigues botigues. L'únic cert és que hi haurà uns pisos destinats a l'aparcament, comerços i un restaurant.

 

Comentaris (3)

Trending